(recept
si oblíbilo 42 návštěvníků)
Hovězí plátky na leču
Potřebné ingredience
4 hovězí plátky
1 velká cibule
1 sklenička leča
hl. mouka
sůl, pepř, kmín
sádlo nebo olej
Postup přípravy
Maso nařízneme na krajích, naklepeme, osolíme a opepříme. Na sádlo nebo olej, co má kdo raději dáme cibulku, osmahneme skoro do zlatova. Vložíme maso a z obou stran zprudka opečeme. Lehce podlijeme a dusíme. Přidáme kmín. V polovině času asi dáme celou skleničku leča.
V hrníčku si rozmícháme hl. mouku se studenou vodou a zahustíme. Dochutíme a podáváme třeba s rýží.
V hrníčku si rozmícháme hl. mouku se studenou vodou a zahustíme. Dochutíme a podáváme třeba s rýží.
hotovo
příloha rýže
máme rádi od číňanů Jasmínovou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mikrah
(upraveno)
26. 2. 2013, 19:12
bubík4
(upraveno)
9. 3. 2013, 18:21
@Mikrah
děkuju
JKpipule
(upraveno)
22. 8. 2009, 23:10
Znám to jako Cikánská hovězí pečeně , výborné!!!!
bubík4
(upraveno)
23. 2. 2010, 18:46
@JKpipule
marsib
(upraveno)
22. 7. 2009, 19:28
Jani zkusila jsem a je to . Všem to moc chutnalo
bubík4
(upraveno)
25. 7. 2009, 12:01
@marsib
TAk to jsem moc ráda, díky, že jste to zkusila a díky za komentář. Mějte se krásně
zdenka54
(upraveno)
28. 6. 2009, 18:31
Ježto mě,Jani,žádný Váš recept nezklamal,právě naopak,tak to udělám,akorát z vepřového.Naši hovězí nejedí,snad to nebude vadit?
bubík4
(upraveno)
28. 6. 2009, 20:14
@zdenka54
Asi ne......nechte si chutnat a díky za komentář a pochvalu